Nog enkele plaatsen "In Therapie": Masterclass Dramatic Writing en Pitching

Gepubliceerd op

Voor een tweetal masterclasses van de Israëlische scenarioschrijver Asaf Zippor zijn nog enkele plaatsen. Geef je snel op! Zippor was ondermeer als schrijver betrokken bij de serie BE TIPUL, in de VS bewerkt tot IN TREATMENT, bij ons tot IN THERAPIE. Hij is als Hoofd Scenario verbonden aan het Departement Film en Televisie van Tel Aviv University (TAU).

 

Op woensdagavond 6 november geeft Zippor een masterclass over Dramatic Writing voor televisie- en internetseries. Gespreksleider van deze avond is Esther Wouda, die als schrijver zelf betrokken was bij de televisieserie IN THERAPIE en tevens gastdocent is bij de Filmacademie.

Op donderdagmiddag 7 november vindt er een masterclass Pitching plaats. Aan de hand van pitches van plannen voor televisie- en internetseries door studenten van de Filmacademie en professionals praat Zippor over het idee, de pitch en de verdere ontwikkeling van het project. Deze middag staat o.l.v. Willem Capteyn; scenarist, oud-directeur en oud-studieleider Scenario van de Filmacademie.

De voertaal van beide masterclasses is Engels. 

’s Avonds vindt in aanwezigheid van Zippor een vertoning plaats van recente studentenfilms (fictie en documentaire) van de TAU. 

Je kunt je hier t/m vrijdag 1 november a.s. aanmelden voor (één van) de masterclasses en/of het filmprogramma. 

Het programma kwam tot stand i.s.m. het Netwerk Scenarioschrijvers en wordt mede mogelijk gemaakt dankzij steun van de Israëlische Ambassade.

Delen