Reinier Baas en Randal Corsen genomineerd voor Edison Jazz/World

Gepubliceerd op

CvA-alumnus Reinier Baas is met zijn album Mostly Improvised Instrumental Indie Music genomineerd voor een Edison Jazz/World in de categorie Jazz Nationaal. 'Reinier Baas en zijn generatiegenoten hebben naast jazz veel naar andere muziek geluisterd, dat hoor je bij de eerste maten van de plaat. Geen hokjes, geen grenzen. Dit is een van de meest spannende en eigenwijze jazzbands van nu', aldus de jury over het album. Randal Corsen, docent ensembles aan het CvA, kreeg een nominatie in dezelfde categorie voor zijn album Symbiosis.


CvA-alumnus Reinier Baas is met zijn album Mostly Improvised Instrumental Indie Music genomineerd voor een Edison Jazz/World in de categorie Jazz Nationaal. 'Reinier Baas en zijn generatiegenoten hebben naast jazz veel naar andere muziek geluisterd, dat hoor je bij de eerste maten van de plaat. Geen hokjes, geen grenzen. Dit is een van de meest spannende en eigenwijze jazzbands van nu', aldus de jury over het album. Randal Corsen, docent ensembles aan het CvA, kreeg een nominatie in dezelfde categorie voor zijn album Symbiosis.

De winnaars worden op 21 november a.s. in Muziekgebouw Frits Philips Eindhoven bekendgemaakt. Meer informatie: www.edisons.nl/jazz

Delen