de Theaterschool 24 uur open voor publiek

Gepubliceerd op

Van vrijdag 8 november 12:00 tot zaterdag 9 november 12:00 openen de studenten, docenten en medewerkers van de Theaterschool de deuren van hun school voor maar liefst 24 uur!

Van vrijdag 8 november 12:00 tot zaterdag 9 november 12:00 openen de studenten, docenten en medewerkers van de Theaterschool de deuren van hun school voor maar liefst 24 uur!

Met een programma vol performances, happenings en ‘golden moments’ verwelkomen zij vrienden, familie, kennissen, theaterliefhebbers, geïnteresseerden én buurtgenoten in het grote gebouw aan de Jodenbreestraat 3.

Tijdens een grote opening op 8 november om 12:00 overhandigt directeur Jan Zoet de sleutel van de school aan de studenten van de 14 verschillende dans- en theateropleidingen die tot de Theaterschool behoren. Hierna worden de acht verdiepingen van het grote gebouw 24 uur lang gevuld met ontmoetingen, spellen, toneel, silent rooms, wolken, dansimprovisaties, slaap, drankjes, speeddating, linedances, excursies, guided tours en vele andere verrassingen. Op zaterdagochtend is het zelfs mogelijk om open workshops te volgen en worden nieuwsgierige buurtbewoners uitgenodigd voor een ontbijt met de studenten.

De 550 toekomstige acteurs, theatertechnici, regisseurs, dansers, theater- en dansdocenten, choreografen, mimespelers, vormgevers en creative producers laten tijdens deze theatermarathon aan iedereen zien wie zij zijn en wat hen inspireert en beweegt. Een ieder die nieuwsgierig is, kan in hun klaslokalen, studio’s en theaterzalen ervaren wat er allemaal binnen de muren van de school gebeurt en tot stand komt.?

Iedereen is van harte welkom om zich te laten verrassen, want ‘zo als het is blijft het niet’…?

Meer informatie is te vinden op www.ahk.nl/24hours.

Delen