Choreografie van SNDO-studenten naar Körber Studio Junge Regie 2014

Gepubliceerd op

The Car Piece, een choreografie van SNDO-studenten Oneka von Schrader (SNDO 3) en Louis Vanhaverbeke (SNDO 4), is geselecteerd voor het theaterfestival Körber Studio Junge Regie 2014. Het is voor het eerst dat een stuk van een choreografie-opleiding geselecteerd is voor het festival.

The Car Piece, een choreografie van SNDO-studenten Oneka von Schrader (SNDO 3) en Louis Vanhaverbeke (SNDO 4), is geselecteerd voor het theaterfestival Körber Studio Junge Regie 2014. Het is voor het eerst dat een stuk van een choreografie-opleiding geselecteerd is voor het festival.

Het theaterfestival Körber Studio Junge Regie heeft zich in tien jaar ontwikkeld tot een prestigieus platform voor jonge talenten, waar veel succesvolle regisseurs hun eerste producties hebben laten zien. Normaal gesproken worden alleen werken van studenten van regieopleidingen (zoals die van de Theaterschool) geselecteerd; het is voor het eerst in de geschiedenis dat een choreografie-opleiding uitgenodigd is om deel te nemen. In 2012 was de Theaterschool-productie Terrorisme van Maren Bjørseth op het festival te zien.

Het festival Körber Studio Junge Regie vindt plaats van 22 tot en met 26 mei 2014 in Hamburg. The Car Piece ging op 7 november 2013 in première in het Danstheater van de Theaterschool.

zie ook
School voor Nieuwe Dansontwikkeling
Regie Opleiding

Delen