De AHK zet zich in voor duurzaamheid

Gepubliceerd op

Deze hele week is het Duurzaamheidsweek op de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten, met allerlei activiteiten rond het thema duurzaamheid.

Deze hele week is Duurzaamheidsweek op de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten, met allerlei activiteiten rond het thema duurzaamheid.

Programma
Een onderdeel van de Duurzaamheidsweek is het Repair Café. Reparatiedeskundigen Marjanne, Maxim en Wijnand zitten klaar met gereedschap en materiaal om reparaties uit te voeren op kleding, elektrische apparaten, fietsen, etc. In Amsterdam zijn negen Repair Cafés waar je gratis spullen kunt repareren.

Verder bieden deze week de AHK-kantines duurzame producten aan, kun je documentaires over duurzaamheid bekijken, een duurzame theatervoorstelling of de ruilbeurs bezoeken. 
Het programma van de Duurzaamheidsweek

Duurzame ideeën
Heb jij een duurzame tip voor de AHK? Stop het in de ideeënbus op de Filmacademie, prik het op het bord in de Theaterschool of hang het aan de ideeënboom op de Reinwardt Academie en misschien voert het Duurzaamheidsplatform jouw idee uit.

Duurzaamheid op de AHK
De AHK is zich bewust van haar maatschappelijke verantwoordelijkheid voor haar leefomgeving en de belasting van het milieu door het gebruik van gebouwen en faciliteiten. Daarom spant de hogeschool zich in om deze belasting zo veel mogelijk te beperken. 
Meer informatie over duurzaamheid op de AHK

Kledingreparatie in het Repair Café

Delen