Eerste prijs voor Priscilla Vaudelle en Tim van den Heuvel bij Rab’s festival

Gepubliceerd op

Priscilla Vaudelle en Tim van den Heuvel, afkomstig van de opleiding Theaterdocent, hebben de eerste prijs gewonnen voor de beste voorstelling van het Rab’s festival met hun voorstelling I LIKE, die samen zij met spelers van het Segbroek College hebben gemaakt.

Priscilla Vaudelle en Tim van den Heuvel, afkomstig van de opleiding Theaterdocent, hebben de eerste prijs gewonnen voor de beste voorstelling van het Rab’s festival met hun voorstelling  I LIKE, die samen zij met spelers van het Segbroek College hebben gemaakt.

Priscilla Vaudelle en Tim van den Heuvel waren verantwoordelijk voor het concept en de regie van de voorstelling I LIKE, een eigentijdse bewerking van het Griekse stuk Atalanta. Leerlingen van het Segbroek College hebben zelf de oude taal aangepakt en bewerkt tot de taal van nu met hashtag, Yolo, Facebook en Instagram.
 
Facebook en Instagram zijn tegenwoordig machtiger dan veel geld of wat dan ook. Social Media maakt of breekt je. Hoeveel vrienden je online hebt of hoeveel likes je krijgt, zegt alles over hoeveel macht je tegenwoordig hebt. Hierdoor komen mensen steeds verder af te staan van wat ze echt voelen. Want wat als je verliefd word, is dan je social imago nog belangrijk of je liefde voor iemand?

De jury over de voorstelling:'Zeer actueel, grappig en fantastische kostuums met OOK nog een beetje romantiek. We werden als publiek erbij betrokken en verrast met het komische spel. I LIKE sluit voor ons haarfijn aan bij het thema macht. De social media heeft deze generatie in haar macht. Een compact en prettig decorbeeld, goede toevoeging van de Mona Lisa met de Duckface. Het was grappig, energiek en dynamisch. Leuke spelers en een spannend eind.

I LIKE is op vrijdag 21 maart weer te zien op het Haganum Festival 2014 in Den Haag.


Delen