Eerste reeks expert meetings afgerond

Gepubliceerd op

Op zaterdag 29 maart werd de eerste reeks expert meetings van de Nederlandse Filmacademie afgerond. Een nieuwe reeks is in ontwikkeling voor het najaar van 2014. Expert meetings zijn bedoeld voor (semi-) professionals uit de film- en televisiewereld die zich verder willen ontwikkelen en verdiepen in hun vakgebied.

Op zaterdag 29 maart werd de eerste reeks expert meetings van de Nederlandse Filmacademie afgerond. Een nieuwe reeks is in ontwikkeling voor het najaar van 2014. Expert meetings zijn bedoeld voor (semi-) professionals uit de film- en televisiewereld die zich verder willen ontwikkelen en verdiepen in hun vakgebied.

Met de expert meetings geeft de Filmacademie invulling aan haar ambitie om te fungeren als spil in het Nederlandse en Europese kennisnetwerk op het gebied van film en als onderwijsinstituut voor de gehele sector.

De expert meetings die plaats vonden in maart 2014 hadden betrekking op Montage ('Montage is storytelling') en Scenario ('Televisiedrama - het verhaal van onze tijd'). Voor het najaar van 2014 worden vanuit andere disciplines nieuwe expert meetings ontwikkeld. 

Lees meer

Delen