Jaarverslag 2013 verschenen

Gepubliceerd op

Het jaarverslag 2013 van de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten is verschenen. In het verslag legt de AHK verantwoording af over de prestaties in het afgelopen jaar. Daarnaast is het rijk geïllustreerde 'Kunstenaars van morgen. 2013 in beeld' verschenen, met de hoogtepunten van het afgelopen jaar.

Het jaarverslag 2013 van de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten is verschenen. In het verslag legt de AHK verantwoording af over de prestaties in het afgelopen jaar. Daarnaast is het rijk geïllustreerde 'Kunstenaars van morgen. 2013 in beeld' verschenen, met de hoogtepunten van het afgelopen jaar.

Aan de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten is het opleiden van de kunstenaars van morgen een van de kerndoelen. 2013 in beeld biedt in vogelvlucht een overzicht van de resultaten van dit streven. In het volledige jaarverslag over 2013 legt de AHK over alle activiteiten en resultaten van de AHK verantwoording af.

Een van de belangrijkste resultaten van het afgelopen jaar was het met goed gevolg doorstaan van de instellingstoets kwaliteitszorg. Het bijzonder positieve rapport dat de AHK van het accreditatiepanel ontving is een groot compliment voor de hogeschool.

Download het jaarverslag 2013 (PDF)

zie ook
Jaarverslagen AHK

Delen