Vier AHK-studenten geselecteerd voor Summerschool Ondernemerschap

Gepubliceerd op

Tijdens de Rabobank/ACE Summerschool Ondernemerschap van 7 t/m 11 juli 2014 werken studenten hun ondernemersidee uit tot een ondernemingsplan. De AHK-studenten die zijn geselecteerd voor deelname zijn Milja Boost (Docent beeldende kunst en vormgeving), Hanan de Sain (Cultureel erfgoed), Lisette Lelijveld (Cultureel erfgoed) en Vincent van Kekerix (Bachelor klassieke muziek).

Tijdens de Rabobank/ACE Summerschool Ondernemerschap van 7 t/m 11 juli 2014 werken studenten hun ondernemersidee uit tot een ondernemingsplan. De AHK-studenten die zijn geselecteerd voor deelname zijn Milja Boost (Docent beeldende kunst en vormgeving), Hanan de Sain (Cultureel erfgoed), Lisette Lelijveld (Cultureel erfgoed) en Vincent van Kekerix (bachelor Klassieke muziek).

Naast het uitwerken van het plan volgen de studenten workshops over financiƫn, marketing, duurzaam ondernemen, sales en strategie. Ze trainen ondernemersvaardigheden en bouwen aan een professioneel netwerk.

Op vrijdagochtend 11 juli vinden de pitches van de ondernemingsplannen plaats, deze worden beoordeeld door de jury. Hieruit worden vijf ondernemersplannen genomineerd voor de finale op vrijdagmiddag bij Rabobank Amsterdam. De finale is voor publiek toegankelijk.

Aanmelden voor finale Summerschool Ondernemerschap 

Delen