Vooraankondiging Radio Futura

Gepubliceerd op

Een drie weken durend programma ontwikkeld in samenwerking met Het Transitiebureau, Frascati Theater en de Theaterschool Amsterdam van 10 t/m 27 september.

De wereld is in transitie. In hoog tempo en onder grote druk komen nieuwe sociale, politieke, economische en ecologische werkelijkheden tot stand. Welke rol kan de kunst vervullen in deze veranderende samenleving? In samenwerking met Het Transitiebureau, Frascati Theater en de Theaterschool Amsterdam wordt er een drie weken durend programma ontwikkeld rondom deze vraag.

Van de kelder tot aan de zolder zal Frascati 4 getransformeerd worden tot een openbaar denklaboratorium voor de kunsten. De veranderende wereld wordt in kaart gebracht, voorstellen over andere mogelijke ordes en samenlevingen worden gearchiveerd en rond actuele vraagstukken in de relatie tussen kunst en samenleving worden ontmoetingen tussen kunstenaars, bestuurders en denkers tot stand gebracht. De locatie en het programma is toegankelijk voor publiek, tevens worden gesprekken en bijeenkomsten uitgezonden via een tijdelijke radiozender.

Van wo 10 t/m za 27 september in Theater Frascati.

Check www.tf.nl of www.frascatitheater.nl voor het volledige programma.

Delen