WE LIVE HERE 2014: Mapping Spaces

Gepubliceerd op

De jaarlijkse zomeracademie WE LIVE HERE heeft dit jaar het onderwerp Mapping Spaces en vindt plaats van 9 t/m 12 juli. In open en besloten sessies worden alternatieve werkwijzen en initiatieven in de stad bestudeerd.


Sinds 2011 organiseren Andrea Bozi?, Nicole Beutler en Marijke Hoogenboom elk jaar tijdens Julidans de summer academy WE LIVE HERE. Tijdens deze vierde editie verdiept een groep van twintig choreografen, theaterwetenschappers, filosofen en kunstenaars zich in innovatieve samenwerkingsverbanden, netwerksystemen en organisatiestructuren in de culturele sector van Amsterdam.

Download het voorlopige programma

WE LIVE HERE is een gemeenschappelijk platform waar de ruimte en tijd wordt genomen om elkaar te ontmoeten, om kennis uit te wisselen en samen te werken. Gedurende de week zijn er een aantal openbare momenten, waaronder HOW DO YOU WORK gesprekken met hedendaagse choreografen en kunstenaars over hun praktijk en werkwijzen. Er staan ontmoetingen gepland met Robyn Orlin, Lotte van den Berg, Nicoline van Harskamp en Hendrik Folkerts samen met Bojana Mladenovi?, Marijke Hoogenboom en Christophe Knoch.

www.we-live-here.com

Openbare momenten

  • 10 juli | WE LIVE HERE: How Do You Work met Robyn Orlin, Stadsschouwburg Amsterdam (NL). Aansluitend om 12.00 uur de boekpresentatie van "Gesprekken met makers
  • 11 juli | WE LIVE HERE: How Do You Work met Hendrik Folkerts, Bojana Mladenovi? en Marijke Hoogenboom, Studio DOK, Amsterdam (NL)
  • 12 juli | WE LIVE HERE: How Do You Work met Christophe Knoch, Studio DOK Amsterdam (NL)
Delen