Winnaar NCP Holland Publieksprijs is If mama ain't happy nobody's happy

Gepubliceerd op

Op vrijdag 4 juli werd in EYE de uitslag bekend gemaakt van de NCP Holland Publieksprijs 2014. De bezoekers van het Keep an Eye Filmacademie Festival bepaalden door een stemming welke eindexamenfilm het meest door hen gewaardeerd wordt.

Op vrijdag 4 juli werd in EYE de uitslag bekend gemaakt van de NCP Holland Publieksprijs 2014. De bezoekers van het Keep an Eye Filmacademie Festival bepaalden door een stemming welke eindexamenfilm het meest door hen gewaardeerd wordt.

De film die de meeste stemmen van het publiek kreeg is If mama ain't happy nobody's happy

De prijs bestaat uit een DCP (Digital Cinema Package) van een volgende film.

De tweede en derde plaats zijn gewonnen door  Onno de Onwetende en Gameboy

Delen