Expositie kijkkasten Production Design in Naarden-Vesting

Gepubliceerd op

In Galerie Pouloeuff in Naarden-Vesting is tot en met 4 januari 2015 een selectie van kijkkasten te bekijken, gemaakt door studenten Production Design van Lichting 2014.

In Galerie Pouloeuff in Naarden-Vesting is tot en met 4 januari 2015  een selectie van kijkkasten te bekijken, gemaakt door studenten Production Design van Lichting 2014.

Tijdens de expositie 'Werken naar de waarneming' zijn de kijkkasten te zien van Andrea van der Kolk, Nicole Kroes, Merlijn van de Sande en SebastiƔn Arroyo Hoebens. De kijkkasten vormden een onderdeel van hun afstuderen en waren eerder te bezichtigen in EYE.

Naast de kijkkasten is er in de galerie ook werk te bezichtigen van het Donker Collective, Peter Klashorst, Wanda Entjes en Amber Rep.

Galerie Pouloeuff, Turfpoortstraat 36a in Naarden-Vesting is geopend op vrijdag en zaterdag van 11.00 - 18.00 uur en op zondag van 12.00 - 18.00 uur. 

Galerie Pouloeuff is een platform (met ambities voor de toekomst) en broedplaats voor jong, in Nederland studerend artistiek talent dat z'n kunsten wil laten zien op een professioneel podium.

Delen