IDFA Film Academy Day

IDFA Academy Day (2013)

Gepubliceerd op

Op donderdag 20 november vond in de Filmacademie de IDFA Film Academy Day plaats.

Op donderdag 20 november vond in de Filmacademie de IDFA Film Academy Day plaats. Zo'n honderd studenten van verschillende Europese en internationale filmscholen waren aanwezig. Er werd een selectie vertoond van documentaires uit de IDFA Studenten Competitie. Verder waren er Q & A's met de makers en ronde- tafel-sessies met de studenten van de verschillende deelnemende Filmscholen. 

Deelnemende studenten en films kwamen onder andere van filmscholen als Edinburgh College of Art, Filmakademie Baden-Württemberg uit Duitsland, Escuela Internacional de Cine y Televisión EICTV (Cuba), University for Television and Film HFF Munich (Duitsland), National Film and Television School (UK), Stockholm Academy of Dramatic Arts (Sweden), Folkhögskolan Axxell (Finland). 

Delen