Nominatie Filmacademie-commercial 'Tableau Vivant' voor Porsche Award

Gepubliceerd op

Op 20 november 2014 vond de prijsuitreiking plaats van de PORSCHE INTERNATIONAL STUDENT ADVERTISING FILM AWARD. De Filmacademie commercial 'Tableau Vivant', geregisseerd door Nico van den Brink, stond dit jaar op de shortlist.

Op 20 november 2014 vond de prijsuitreiking plaats van de PORSCHE INTERNATIONAL STUDENT ADVERTISING FILM AWARD.  De Filmacademie commercial 'Tableau Vivant', geregisseerd door Nico van den Brink, stond dit jaar op de shortlist.

Helaas is de commercial niet in de prijzen is gevallen. Wel heeft de commercial uitgebreid aandacht gekregen in de Duitse pers. Regisseur Nico van den Brink was bij de uitreiking aanwezig en heeft veel complimenten ontvangen voor de door hem geregisseerde film.

De PORSCHE AWARD is in 2004 in het leven geroepen; Porsche is de hoofdsponsor en de Filmakademie Baden-Wuerttemberg is de gastheer voor deze internationale studenten commercial competitie. Elk jaar kunnen studententeams vanuit de hele wereld hun werk insturen. De PORSCHE AWARD geeft jonge regisseurs en hun teams een podium waarop zij zich kunnen presenteren. 

Eerder won 'Tableau Vivant' tijdens het Keep an Eye Filmacademie Festival (juli 2014) de Golden Gate Camera Award.

Tableau Vivant werd gemaakt door:
Nico van den Brink (regie), Hanne Sinninghe, Erik Glijnis, Michelle Hoekstra (productie), Kasper de Bont (cinematography), Veerle Koldijk, Sanne Houwing (production design), Jacob Oostra (sound design), Roel Meijering, Tim Groot (visual effects), Berend Boneschansker (montage)

met: Lisa Groothof, Henri van Loon, Arthur Boni, Cobi Timp

 

Delen