Drie CvA-studenten in finale Prinses Christina Compositieconcours

Stefan Bele wordt gefeliciteerd met zijn finaleplaats. Foto Peter van Mulken

Gepubliceerd op

Drie CvA-studenten zijn op zaterdag 31 januari doorgedrongen tot de finale van het Prinses Christina Compositieconcours

Drie CvA-studenten zijn op zaterdag, 31 januari doorgedrongen tot de finale van het Prinses Christina Compositieconcours: Stefan Bele (12, Sweelinck Academie) (foto), Mathilde Wantenaar (21, bachelor compositie klassiek) en Tijn Wybenga (21, bachelor compositie/arrangeren jazz).

Zij behoren tot de vijf finalisten die door de vakjury, bestaande uit Wim Henderickx, Hans Koolmees, Roel van Oosten, Robin de Raaff, Jurgen De Pillecyn en Etienne Siebens, werden geselecteerd uit ruim twintig deelnemers tussen de 12 en 21 jaar. Op 11 april a.s. mogen zij tijdens de finale hun compositie laten horen.

Lees meer

Delen