Eindexamenfilms geselecteerd voor Go Short

Gepubliceerd op

Voor het aankomende Go Short Festival zijn verschillende eindexamenfilms van zowel de bachelor als de master geselecteerd voor de Nederlandse competitie en de Breaking Short studentencompetitie. Tijdens het festival worden de beste recente korte films uit Europa vertoond, en worden de Go Short Awards uitgereikt.

Voor het aankomende Go Short Festival zijn verschillende eindexamenfilms van zowel de Bachelor als de Master geselecteerd voor de Nederlandse competitie en de Breaking Short studentencompetitie. Tijdens het festival worden de beste recente korte films uit Europa vertoond, en worden de Go Short Awards uitgereikt. 

De Nederlandse Competitie is een selectie van korte films die in Nederland zijn geproduceerd, waarvan de beste film beloond wordt met de Go Short Award for Best Dutch Short. De films dingen eveneens mee naar de Audience Award.

Voor de Nederlandse competitie zijn geselecteerd:

Onder Ons van Guido Hendrickx
Drone Drive By van Jack Faber
If Mama Ain't Happy, Nobody's Happy van Mea de Jong
Onno de Onwetende van Viktor van der Valk
The Hornhunter van Noël Loozen

De Breaking Shorts: Student Competition bestaat uit korte films geproduceerd in Europese filmscholen en van alle genres. De beste film wint een Encouragement Award, en daarbij zijn alle films in de running voor de Audience Award.

Voor de studentencompetitie zijn geselecteerd:

Onder Ons van Guido Hendrickx
Drone Drive By van Jack Faber
Onno de Onwetende van Viktor van der Valk

De competitiefilms zijn van 8 t/m 12 april te zien in Nijmegen. Op 11 april worden de awards uitgereikt. 

Delen