Etalages van de Theaterschool zijn pareltjes van de buurt

Gepubliceerd op

In het metrostation Waterlooplein zijn de ramen van een grote leegstaande AKO beschilderd met verwijzing naar 'pareltjes' van de Waterloopleinbuurt. De etalages van de Theaterschoolopleiding Scenografie maken deel uit van deze 'Window of Opportunity'.

 In het metrostation Waterlooplein zijn de ramen van een grote leegstaande AKO beschilderd met verwijzing naar 'pareltjes' van de Waterloopleinbuurt. De etalages van de Theaterschoolopleiding Scenografie maken deel uit van deze 'Window of Opportunity'.

De met mini-scenografie gevulde etalages zijn ontworpen door de studenten van de opleiding Scenografie. De etalages zijn een van de verrassende buurtbestemmingen van de Waterloopleinbuurt. Passanten krijgen een kijkje in de wereld van de theatervormgeving.

Op vrijdag 6 februari tussen 15:30 en 18:00 is de opening of Window of Opportunity in het metrostation Waterlooplein.

Kijk op www.windows-of-opportunity.nl
Delen