Programma BEYOND ballet why and how nu online!

Gepubliceerd op

Een internationale conferentie over de uitdagingen en veranderingen waarmee dans in de toekomst wordt geconfronteerd.


BEYOND ballet why and how vindt plaats in Arnhem van 16 tot 18 april 2015. BEYOND bouwt verder op de bevindingen van de vorige conferentie BALLET: why & how uit 2012, toen gehouden in Stockholm. Met diverse keynote sprekers, panels van deskundigen en workshops van gerenommeerde dansprofessionals draagt BEYOND ballet why and how bij internationale kennisdeling. Tijdens de conferentie werken het kunstvakonderwijs en het professionele werkveld werken samen aan het ontwikkelen van een gezamenlijke agenda voor de toekomst!

Programma: Een kans om kennis te delen

Tijdens BEYOND ballet why and how ligt de focus op de professionele ontwikkelingen binnen het vakgebied en de uitdagingen en veranderingen waarmee dans in de toekomst wordt geconfronteerd. In dit kader worden meerdere thema’s belicht, waaronder: Education, Artistic view, Urban Dance, Preservation of our Heritage and Medicine and Science. 

BEYOND ballet why and how biedt, als werkconferentie, een driedaags programma met presentaties, paneldiscussies, lezingen en workshops van gerenommeerde professionals.  Een aantal subthema’s worden op meerdere dagdelen aangeboden, waardoor verdieping een kans krijgt. Deelnemers ontmoeten op deze manier collega’s in verschillende samenstellingen en bouwen zo aan een netwerk van partners.

Registratie en tarieven

Inschrijven kan vanaf 19 december via www.beyondbwh.com. De verschillende tarieven zijn gebaseerd op de professionele status van de bezoeker.

Delen