Juliette Binoche en Ivo van Hove te gast bij HALf6

Juliette Binoche (foto: Patrick Swirc)

Gepubliceerd op

Steractrice Juliette Binoche en regisseur Ivo van Hove van Toneelgroep Amsterdam zijn op dinsdag 14 april te gast bij HALf6 in de hal van de Theaterschool. Van 15 tot en met 18 april speelt Binoche in de Stadsschouwburg Amsterdam de titelrol in Antigone, geregisseerd door Van Hove.

Steractrice Juliette Binoche en regisseur Ivo van Hove van Toneelgroep Amsterdam zijn op dinsdag 14 april te gast bij HALf6 in de hal van de Theaterschool. Van 15 tot en met 18 april speelt Binoche in de Stadsschouwburg Amsterdam de titelrol in Antigone, geregisseerd door Van Hove.

Het gesprek wordt geleid door Jaïr Stranders (docent aan de Theaterschool) en Rosa Asbreuk (Theaterdocent, Lichting 2014). Zij proberen meer te weten te komen over de professionele carrières van Binoche en Van Hove, hun samenwerking, het werken tussen theater en film en de keuze voor een hedendaagse bewerking van Antigone. Daarnaast is er een column van docent en journalist Loek Zonneveld en is er muziek door Krapp's last band.

Publiek is van harte welkom om mee te discussiëren.

Locatie en tijd
hal van de Theaterschool, Jodenbreestraat 3
dinsdag 14 april, 17.30 uur

Toegang gratis; na afloop soep en drankjes!

zie ook
Website HALf6
Antigone in de Stadsschouwburg Amsterdam

Ivo van Hove

Ivo van Hove

Delen