WILDSTRAINING / IN THE FEARSOME ARMAMENTS / MILLENNIA geselecteerd voor ELIA NEU / NOW

Gepubliceerd op

Een internationale jury heeft het project WILDSTRAINING / IN THE FEARSOME ARMAMENTS / MILLENNIA geselecteerd voor het ELIA NEU / NOW Online Festival 2015. Het project is een afstudeerwerk door Franziska Menge (Docent Dans), Bauke Moerman en Hendrik Walther (Techniek en Theater).

Een internationale jury heeft het project WILDSTRAINING / IN THE FEARSOME ARMAMENTS / MILLENNIA geselecteerd voor  het ELIA NEU / NOW Online Festival 2015. Het project is een afstudeerwerk door Franziska Menge (Docent Dans), Bauke Moerman en Hendrik Walther (Techniek en Theater).

De voorstelling was eerder te zien tijdens de 24Hours Marathon van de Theaterschool op 20 en 21 februari 2015.
ELIA NEU / NOW Festival is een internationaal platform waarbij de meest innovatieve en intrigerende jonge talenten zich presenteren aan een breed publiek.

Het ELIA NEU / NOW Online Festival wordt medio augustus 2015 gelanceerd op de website www.neunow.com .Delen