Studenten Nationale Balletacademie live op tv bij Jinek

Gepubliceerd op

De zusjes Annakha, Mathima en Samanja Flos zijn donderdag 27 augustus te zien bij Jinek op NPO 1 om 23.00 uur. Annakha en Mathima zijn leerlingen van de Nationale Balletacademie, Samanja is leerlinge bij het Koninklijk Conservatorium in Den Haag.

De zusjes Annakha, Mathima en Samanja Flos zijn donderdag 27 augustus te zien bij Jinek op NPO 1 om 23.00 uur. Annakha en Mathima zijn leerlingen van de Nationale Balletacademie, Samanja is leerlinge bij het Koninklijk Conservatorium in Den Haag.

In de uitzending van Jinek worden een aantal fragmenten van het tv-programma Alles voor je kind vertoond. Tevens zullen de zusjes een kleine demonstratie opvoeren.

In het KRO-NCRV programma Alles voor je kind (vanaf donderdag 3 september, 21.30 uur, NPO 1)  volgt Katja Römer-Schuurman gezinnen met kinderen die een bijzonder talent hebben. Ze willen de wereldtop bereiken in sport, dans of (klassieke) muziek.

Op zeer jonge leeftijd verlaten ze hun vertrouwde leventje om te trainen bij de beste trainers van de wereld of om daar carrière te maken. Maar niet alleen hún levens staan volledig in het teken van de droom die ze najagen: ook de levens van hun ouders en broertjes en zusjes worden er door bepaald. Ouders passen hun werktijden aan of zeggen zelfs hun baan op om hun kind te kunnen begeleiden waardoor het ook op financieel vlak een grote verandering is.

Bekijk de trailer van Alles voor je Kind

Delen