Successen voor alumna Andrea Voets

Gepubliceerd op

Alumna Andrea Voets (BA harp 2012) doceert sinds oktober 2014 haar eigen cursus 'Praktische Muziekfilosofie voor Musici' aan de prestigieuze 'Hochschule für Musik 'Hanns Eisler'' in Berlijn, waar ze kort daarvoor haar masterdiploma haalde.

Dit vernieuwende concept mocht ze in mei voorstellen op de wereldwijde 'ELIA Teachers' Conference' over het kunstvakonderwijs.

Alumna Andrea Voets (BA harp 2012) doceert sinds oktober 2014 haar eigen cursus 'Praktische Muziekfilosofie voor Musici' aan de prestigieuze Hochschule für Musik 'Hanns Eisler' in Berlijn, waar ze kort daarvoor haar masterdiploma haalde. 

Dit vernieuwende concept mocht ze in mei voorstellen op de wereldwijde 'ELIA Teachers' Conference' over het kunstvakonderwijs.

Afgelopen juni maakte ze haar geslaagde debuut in het Concertgebouw van Brugge in hun jong-talentserie 'SCOOP'. Ook verkreeg ze na een strenge selectie subsidie voor de productie van het programma 'Xenitia.16' van het 'Future Europe Festival', in het kader van het Nederlands voorzitterschap van de EU in 2016. Momenteel volgt Andrea de zij-instroom van de Opleiding Docent Muziek.

Delen