Zicht - de eerste afstudeervoorstelling van lichting 2015-2016 komt eraan!

Gepubliceerd op

Zicht is een gezamenlijk project van afstudeerders van twee scholen. Rita Hoofwijk (Regieopleiding Toneelacademie Maastricht) schreef het concept en de teksten en Janneke Defesche verzorgt de productie (Opleiding Productie Podiumkunsten, Theaterschool Amsterdam)

Zicht is een gezamenlijk project van afstudeerders van twee scholen. Rita Hoofwijk (Regieopleiding Toneelacademie Maastricht) schreef het concept en de teksten en Janneke Defesche verzorgt de productie (Opleiding Productie Podiumkunsten, Theaterschool Amsterdam).

Zicht, een theatrale route over kijken, nog eens kijken, scherp stellen, zien, niet-zien en overzien.
Zicht is een wandeling door de stad en vindt plaats in Maastricht op 5, 6, 12 en 13 september.

De route start op de Markt en leidt je als bezoeker individueel langs vijf verschillende ramen, uitzichten en perspectieven. Aan de hand van audiofragmenten werp je een persoonlijke blik op de stad, waarbij beeld en geluid het zichtbare én onzichtbare tonen. De route duurt ongeveer 60 minuten.

Voor deze productie werken de nieuwe makers samen met verschillende Maastrichtse partners, waaronder Toneelgroep Maastricht, Code 043, Tout Maastricht en Maastricht-LAB.

Meer informatie is te vinden op www.denieuwemaker.nl/zicht
Facebook: https://www.facebook.com/events/915797598489324/
Let op! Om de route te lopen is een ticket met een starttijd noodzakelijk. Reserveer dus snel je ticket via onze website:
www.denieuwemaker.nl/zicht om je gewenste starttijd veilig te stellen.

Delen