Bridget Kievits in BNR ZZP Café over belang gastdocenten

Bridget Kievits bij BNR ZZP Café
Gepubliceerd op

De Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten maakt voor een essentieel deel van de lestijd gebruik van gastdocenten. Een excellente groep mensen uit de beroepspraktijk, die van grote waarde zijn voor de kwaliteit van het onderwijs. Door de aankomende nieuwe regelgeving omtrent ZZP’ers, bestaat de kans dat het vanaf 2016 niet meer mogelijk is deze gastdocenten in te zetten. Dit brengt veel onzekerheid voor de docenten, voor de directies van de academies en voor iedereen die met het onderwijs te maken hebben.

 

CvB-lid Bridget Kievits was op zaterdag 3 oktober te gast bij BNR ZZP Café om over dit onderwerp te spreken. Benieuwd naar de standpunten van de AHK? Luister de uitzending dan hier terug.

zie ook
Science Guide: ZZP-probleem benauwt hbo en kunst

Delen