Thousand Face: Kornel Varga (IMVFX) studeert af tijdens Dutch VR Days

Gepubliceerd op

Kornel Varga student IMVFX studeert af met zijn installatie Thousand Face. Bekijk hier de promo.

Op zaterdag 31 oktober, de derde dag van de Dutch VR Days wordt VondelCS omgetoverd in een Virtual Reality - speeltuin. Tijdens deze dag demonstreren VR-ontwikkelaars hun nieuwste werk aan het publiek. Student Kornel Varga is met zijn demonstratie één van die ontwikkelaars. 

De Dutch VR Days is het eerste grote Virtual Reality festival van Europa. Het vindt plaats in Vondel CS. De VR-dagen zijn gevuld met internationale topsprekers, workshops, demo’s en filmisch experimenten. 

Kornel studeert af in de richting Immersive media. Tijdens zijn derde jaar ontstond het plan voor dit project. 

De studenten van Lichting 2015, waar ook Kornel bij hoort, studeerden af met de eindexamenfilm The Space Between Us. Zij studeren af in één van de andere afstudeermogelijkheden van IMVFX, namelijk Visual Effects. 

Delen