Alumnibijeenkomst en daverende prijsuitreiking

Gepubliceerd op

Vrijdagmiddag 13 november: een alumnibijeenkomst over het leven als zzp-er en de nieuwe prijs van het André Veltkamp Fonds.

Ben jij afgestudeerd aan de Theaterschool? Hou dan vrijdagmiddag 13 november alvast vrij in je agenda. De Alumnivereniging van de Theaterschool organiseert tijdens het This is H:OURS event een alumnibijeenkomst voor de alumni van alle opleidingen, in de Theaterschool, Jodenbreestraat 3, Amsterdam.

Deze middag staat in het teken van de zzp'er en de freelancer. We behandelen actuele thema's zoals het Broodfonds, verzekeringen en pensioenen, innovatieve samenwerkingen en de gevolgen voor de zzp'er/freelancer van de nieuwe wet- en regelgeving.

Niet alleen interessant voor de zzp-ers of freelancers onder ons maar ook voor iedereen die weleens een zzp-er of freelancer in dienst neemt. We bekijken het onderwerp ook vanuit het perspectief van de werkgever.
Daarnaast is er ruimte voor de doorgewinterde zzp'ers en freelancers om tips en trucs met elkaar te delen.

Voor deze dag hebben we een aantal zeer interessante gasten uitgenodigd, onder wie specialist arbeidsrecht Martine Lem, Rene Albers namens het Broodfonds, Roderick Looijs van SMartNL, belastingadviseur Ben Schoenmaker en FNV Kiem.

Meld je zo snel mogelijk aan er zijn slechts 70 plaatsen beschikbaar! Aanmelden is gratis en doe je via de onderstaande link:
https://www.facebook.com/events/1517574611893656/
(Heb je geen Facebook, mail dan naar yvonneguis@gmail.com).

Jullie zijn welkom in de Theaterschool vanaf 13.00 uur. Het programma begint om 13.30 uur en duurt tot 16.30 uur. Om 15.00 uur is er een pauze.

We sluiten de dag af met een feestelijke borrel en een daverende prijsuitreiking van  de Jan Kassies Grants en, voor de eerste keer, de prijs van het André Veltkamp Fonds.

De toegang is gratis. We hopen jullie allemaal te zien op vrijdag 13 november, 13.00 uur!

Delen