DasArts, Master of Choreography en Lectoraat Podiumkunsten in transitie naar Grootlab

Gepubliceerd op

De master-opleidingen DasArts en Master of Choreography en het Lectoraat Podiumkunsten in transitie van de Theaterschool zijn verhuisd naar het voormalige Shell Grootlab in Amsterdam Noord.

Het markante gebouw bevindt zich aan de oever van het IJ tegenover het Centraal Station van Amsterdam.

De master-opleidingen DasArts en Master of Choreography en het Lectoraat Podiumkunsten in transitie van de Theaterschool zijn verhuisd naar het voormalige Shell  Grootlab in Amsterdam Noord.
Het markante gebouw bevindt zich aan de oever van het IJ tegenover het Centraal Station van Amsterdam.

Het Grootlab heeft in het afgelopen jaar een ingrijpende verbouwing ondergaan. Momenteel wordt er nog hard gewerkt om alle nieuwe studio’s en zalen in te  richten. Enkele studio’s, de werkplaats, bibliotheek en de kantoren zijn al klaar, deze bevinden zich op de tweede verdieping. Begin maart verhuist ook de studio van de Lindengracht naar het Grootlab en zal het hele gebouw in gebruik genomen worden.

Het nieuwe gebouw wordt gedeeld met de Academie voor Beeldende Vorming, dat zich op de eerste verdieping bevindt. In de directe omgeving van het Grootlab zijn veel inspirerende en creatieve initiatieven en organisaties te vinden zoals EYE, Tolhuistuin, Adam Toren, Dansmakers en Broedplaats A lab.

Nieuw adres met ingang van 4 januari 2016: Overhoeksplein 2, 1031 KS Amsterdam


Delen