Korte film 'Side Roads' wint Los Angeles International Culture Film Festival

Gepubliceerd op

Julia Sokolnicka's korte documentaire 'Side Roads' heeft op het Los Angeles International Culture Film Festival de Best Documentary Award gewonnen.

Julia Sokolnicka's korte documentaire 'Side Roads' heeft op het Los Angeles International Culture Film Festival de Best Documentary Award gewonnen. De Poolse Julia Sokolnicka volgt het Master of Film programma aan de Nederlandse Filmacademie en zal deze zomer afstuderen.

Over Side Roads
De documentaire 'Side Roads' is een poëtische road trip. We volgen conversaties van verschillende mensen in de auto, terwijl ze door rurale Poolse winterlandschappen rijden. De intieme portretten van de mannen en vrouwen in hun auto's en vrachtwagens zijn in tegenstelling tot de groteske gebouwen waar ze voorbij rijden. Still frames vangen absurde objecten en mensen bevroren in gedachten over wat nu echt belangrijk is.

Los Angeles International Culture Film Festival

 

Delen