Musical Award 2015 voor alumnus Mitch Wolterink

Gepubliceerd op

Mitch Wolterink, afgestudeerd aan de Jazz- en Musicaldansopleiding (Urban Contemporary/JMD) in 2011, heeft bij de Musical Awards 2015 de award gewonnen voor beste mannelijke bijrol in een kleine musical. Hij kreeg deze award voor zijn rol in Rent (M-Lab), waarin hij de rol van Angel speelde.

Mitch Wolterink, afgestudeerd aan de Jazz- en Musicaldansopleiding (Urban Contemporary/JMD) in 2011, heeft bij de Musical Awards 2015 de award gewonnen voor beste mannelijke bijrol in een kleine musical. Hij kreeg deze award voor zijn rol in Rent (M-Lab), waarin hij de rol van Angel speelde. 

De Volkskrant schreef over zijn rol in februari 2015:  

"De spelers, die over het algemeen in grote producties hebben gestaan, maar nog geen grote naam hebben, en de messcherpe viermansband, zijn werkelijk om van te smullen. Zonder de rest tekort te willen doen, moeten Li-Tong Hsu als Mimi, een verleidelijke en tevens diep tragische aan heroïne verslaafde danseres, en Mitch Wolterink als Angel, de lieve, optimistische straatmuzikant, op het schild worden geheven."

Delen