Mime Opleiding: Wij & The Guardians Of Sleep

Gepubliceerd op

Bijzondere projecten in april van de Mime Opleiding. Moniek Merkx en David Weber-Krebs maken samen met hogere jaars studenten in vier weken tijd twee voorstellingen. Vanaf maandagavond 4 april t/m donderdagavond 7 april zijn de voorstellingen te bewonderen in de Theaterschool.

Bijzondere projecten in april van de Mime Opleiding. Moniek Merkx en David Weber-Krebs maken samen met hogere jaars studenten in vier weken tijd twee voorstellingen. Vanaf maandagavond 4 april t/m donderdagavond 7 april zijn de voorstellingen te bewonderen in de Theaterschool.

4 t/m 6 april Moniek Merkx - Wij  - aanvang 19:00 uur
5 t/m 7 april David Weber-Krebs - The Guardians of Sleep - aanvang 20:30 uur

Meer informatie op www.theaterschool.nl/agenda

 

Delen