PREPARE theaterfestival door derdejaarsstudenten Theaterdocent

Gepubliceerd op

De voorstellingen van de derdejaarsstudenten Theaterdocent die voorheen ”de Ostades” werden genoemd hebben een nieuwe titel, namelijk; Het PREPARE festival!

De voorstellingen van de derdejaarsstudenten Theaterdocent die voorheen ”de Ostades” werden genoemd hebben een nieuwe titel, namelijk; Het PREPARE festival!

Het PREPARE festival is een theaterfestival georganiseerd door het derde jaar van de opleiding. Het derde jaar bestaat dit jaar uit 10 jonge makers en zij gaan allemaal met een eigen concept voor het eerst de school uit. De 10 voorstellingen die nu nog vol in ontwikkeling zijn, zijn in double bill te zien In het Theaterhuis in Amsterdam van 29 maart t/m 14 April 2016. Dat zijn zestien dagen grensverleggende, onderzoekende en eigenzinnige voorstellingen.

Alle makers werken met een eigen spelersgroep. Mede dankzij de workshop/selectie avonden die de makers georganiseerd hebben, hebben ze een breed scala aan spelers weten te werven.  Spelers met diverse leeftijden, met weinig tot veel theater ervaring en spelers met verschillende achtergronden. Deze spelers zijn absoluut de moeite waard om te komen bewonderen tijdens deze bijzondere zestien dagen.

Kom naar het Theaterhuis en ontmoet de makers!

Om op de hoogte te blijven van het festival en de voorstellingen kun je vrienden worden met de PREPARE Facebookpagina.

Delen