Aanmelden voor de cursussen licht, productie of production design kan tot 15 juni a.s.

Gepubliceerd op

Heb je een passie voor film? Zou je graag aan de slag gaan als productie- of lichtassistent of assistent production design? Ben je niet bang om de handen uit de mouwen te steken, sociaal vaardig en vind je het leuk om in een team te opereren? Dan is één van de eenjarige cursussen iets voor jou.

 

Heb je een passie voor film? Zou je graag aan de slag gaan als productie- of lichtassistent of assistent production design? Ben je niet bang om de handen uit de mouwen te steken, sociaal vaardig en vind je het leuk om in een team te opereren? Dan is één van de eenjarige cursussen iets voor jou. 

In de periode van september tot en met juni kun je aan de Nederlandse Filmacademie een eenjarige cursus volgen. Je krijgt inzicht in de totstandkoming van een filmproductie en doet werkervaring op binnen de gekozen richting.

De cursussen bestaan uit twee delen, een deel theorie van ongeveer vier weken en een praktijkdeel. Het theoriegedeelte start in september. Aansluitend begint het praktijkgedeelte dat doorloopt tot de zomervakantie. In die periode assisteer je bij filmproducties van de Filmacademie. De lessen worden verzorgd door ervaren (gast)docenten. 

Wie de cursus met goed gevolg heeft afgerond, ontvangt een Filmacademie-certificaat en kan aan de slag in assistentfuncties.

 

Meer informatie over de desbetreffende cursussen vind je hier.

Delen