Werk in één week jouw idee uit tot een compleet ondernemingsplan!

Gepubliceerd op

Heb jij plannen om een bedrijf te beginnen? Of ben je al gestart en toe aan een volgende stap? Werk in één week tijd jouw ondernemersidee uit tot een compleet ondernemingsplan tijdens de elfde editie van de Rabobank/ACE Summerschool Ondernemerschap van 4 t/m 8 juli 2016.

 

Heb jij plannen om een bedrijf te beginnen? Of ben je al gestart en toe aan een volgende stap? Werk in één week tijd jouw ondernemersidee uit tot een compleet ondernemingsplan tijdens de elfde editie van de Rabobank/ACE Summerschool Ondernemerschap van 4 t/m 8 juli 2016.

Wat houdt het programma in?
Experts van de Rabobank Amsterdam, het Amsterdam Center for Entrepreneurship (ACE) én succesvolle ondernemers helpen jou bij het opzetten of doorontwikkelen van jouw bedrijf. Naast het uitwerken van een ondernemingsplan volg je workshops over financiën, pitchen, marketing, netwerken, sales en strategie. Én je traint je ondernemers- vaardigheden en bouwt aan een professioneel netwerk. Wil jij deze zomer een start maken met jouw onderneming? Meld je dan aan voor de komende editie van de Summerschool Ondernemerschap.

De Summerschool Ondernemerschap is een gratis event. Via de Facebookpagina blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom de Summerschool.

Voor wie?
Studenten van alle opleidingen aan de Universiteit van Amsterdam (UvA), Vrije Universiteit (VU), Hogeschool van Amsterdam (HvA) en de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten (AHK), die minimaal in de eindfase van de bachelor studie zitten. Je kunt alleen of als duo deelnemen. Uit de aanmeldingen worden 25 studenten geselecteerd.

Wanneer en waar?
De Rabobank/ ACE Summerschool Ondernemerschap vindt plaats van maandag 4 juli tot en met vrijdag 8 juli op diverse locaties in Amsterdam.

Maak kans op de hoofdprijs
Aan het einde van de week pitch je jouw ondernemingsplan en maak je kans op de hoofdprijs: advies voor jouw onderneming ter waarde van €1000. Meld je aan!   

Aanmelden
Meld je voor 20 juni 2016 aan via summerschoolondernemerschap.nl. Blijf op de hoogte van het laatste nieuws via de Facebookpagina. Deelname is gratis. 

Delen