De jury van de Topkapi Films fictieprijs is bekend

Gepubliceerd op

Op 27 juni presenteren de bachelorstudenten van Lichting 2016 van de Nederlandse Filmacademie hun afstudeerprojecten in EYE aan Pers en Relaties. De Topkapi Films Fictie prijs wordt dit jaar voor de vijfde keer uitgereikt. De prijs bestaat uit een bezoek aan de Berlinale in februari 2017.

 

Dit jaar bestaat de jury uit: 

  • Esther Gerritsen (schrijfster, columniste)
  • Benja Bruijning (acteur)
  • Johan Fretz (schrijver, cabaretier)
  • Shariff Korver (regisseur)
  • Laurette Schillings (producent Topkapi Films)

De films zijn tussen 24 juni en 2 juli ook voor het grote publiek te zien in EYE tijdens het Keep an EYE Filmfestival. Daarnaast vindt in EYE en het naastgelegen Grootlab van 24 t/m 29 juni de Graduation Show van de masterstudenten plaats onder de titel Condition of Possibility. Er zijn filmvertoningen, presentaties, debatten en een expositie van de eindexameninstallaties.

Delen