Special Mention voor Tarikat op Festival de cine de Huesca

Gepubliceerd op

De korte film Tarikat van regisseur Jasmijn Schrofer (regie documentaire, lichting 2015) heeft een speciale vermelding gekregen van de jury van het Festival de cine de Huesca in Spanje.

De korte film Tarikat van regisseur Jasmijn Schrofer (regie documentaire, lichting 2015) heeft een speciale vermelding (Special Mention) gekregen van de jury van het Festival de cine de Huesca in Spanje waar Tarikat meedeed in de korte documentaire competitie.

Over 'Tarikat'
Dit visuele gedicht toont de eindeloze tocht naar verlichting. Geroepen door een mystieke droom komt Derya terecht in een wereld van de Islamitische Soefi traditie. Door hypnotiserende bewegingen en opzwepende ritmes van eeuwenoude hymnes vermengen de zielen zich in een oceaan van stilte.

Delen