Afstudeervoorstelling Fort Europa in DeLaMar

Gepubliceerd op

De veelgeprezen afstudeervoorstelling Fort Europa is exclusief te zien in DeLaMar.

De veelgeprezen afstudeervoorstelling Fort Europa is exclusief te zien in DeLaMar.

In de regie van Michiel de Regt en onder de muzikale leiding van Wilko Sterke nemen acht alumni van de Amsterdamse Toneelschool&Kleinkunstacademie Tom Lanoyes novelle Fort Europa als uitgangspunt voor een muziektheatervoorstelling.

Ze nemen afscheid van het versleten continent Europa en gaan op zoek naar De Nieuwe Mens. Europa is versleten, verpletterd en verkracht. Dit hebben we allemaal aan onszelf te wijten. De oude mens heeft afgedaan. De kapitalist, de jood, de wetenschapper, de hoer, niemand treft blaam, en toch zijn wij allemaal schuldig. De Nieuwe Mens is nodig. De Nieuwe Mens is nuttig. De Nieuwe Mens is op komst.

Reserveren:
https://delamar.nl/voorstellingen/fort-europa/

De kaarten zijn verkrijgbaar voor 12,50

En de voorstellingen vinden plaats op:
Vr 12 aug 20.30
Za 13 aug 20.30
Zo 14 aug 15.00

Delen