Nieuwe reeks 1·Lectures van start

Gepubliceerd op

Volgende week donderdag 8 september bijt de A'DAM Toren het spits af van een nieuwe reeks 1·Lectures van de Academie van Bouwkunst in samenwerking met Architectuurcentrum Amsterdam. Verwacht tweewekelijks uiteenlopende onderwerpen uit de internationale wereld van de architectuur, stedenbouw en landschapsarchitectuur.Donderdag 8 september vertellen architect Felix Claus en Eric-Jan de Rooij (partner bij concept- en projectontwikkelaar Lingotto) over de bijzondere samenwerking tussen architect en projectontwikkelaar bij de totstandkoming van de A'DAM Toren. Donderdag 22 september is architect Pi de Bruijn te gast, mede-oprichter van de Architekten Cie, die vertelt over de ruimtelijke kwaliteit van de Amsterdamse Zuidas waar hij betrokken was als supervisor en stadsontwerper en over de wederopbouw van Roombeek in Enschede die hij als stedenbouwkundige heeft ontworpen.

De achtdelige reeks 1·Lectures vinden tweewekelijks plaats van 8 september tot en met 15 december 2016. Het volledige programma vind je binnenkort in onze agenda.

Bezoekersinformatie
Tenzij anders aangegeven vinden de lezingen om de week plaats op donderdagavond, start 20.00 uur, in de Hoge Zaal van de Academie van Bouwkunst, Waterlooplein 213 in Amsterdam. De voertaal is Engels.

Tickets à €5 zijn te koop in de webshop van Architectuurcentrum Amsterdam, of aan de deur bij de Academie vanaf 30 minuten voor aanvang van de lezing. Studenten van de Academie van Bouwkunst krijgen gratis toegang op vertoon van hun collegekaart. De Academie is goed bereikbaar met de auto of het openbaar vervoer.

Delen