De Nederlandse Filmacademie presenteert 'Voorbereiding Beroepspraktijk'

Gepubliceerd op

Studeren aan de Filmacademie is een intensieve bezigheid. Al die inspanningen zijn erop gericht je voor te bereiden op een toekomst in het professionele werkveld.

Studeren aan de Filmacademie is een intensieve bezigheid. Al die inspanningen zijn erop gericht je voor te bereiden op een toekomst in het professionele werkveld.

Eenmaal aan de slag krijg je te maken met belasting, contracten en allerlei andere kanten van ondernemerschap. 

Daarom lanceren we dit jaar ‘Voorbereiding Beroepspraktijk’:

Op tien maandagen in studiejaar 2016-2017 organiseren we van 17.00 tot 18.30 uur in de Projectiezaal een lezing voor studenten en alumni ter oriëntatie op de beroepspraktijk. Dit zijn diverse lezingen over praktische onderwerpen rondom jouw voorbereiding hierop. Op onze website hebben we een online platform opgezet waar je meer informatie vindt die van toepassing is op jouw toekomst in de filmwereld. 

De lezingen worden aangekondigd op de site, MyAHK en via de Facebookpagina. Ze zijn vrij toegankelijk voor studenten van alle jaren en reeds afgestudeerden. 

De aftrap vindt plaats op 26 september a.s. Deze wordt verzorgd door Judith Prins van BeroepKunstenaar. Zij vertelt je alle ins & outs over wat je moet weten als je als werknemer of zzp’er aan de slag gaat. Tijdens deze bijeenkomst zoek je uit waar jij al goed in bent en waar je je - met het oog op je eigen plannen - nog verder in kunt verdiepen. Ook zal Judith Prins je tools aanreiken om zelf vervolgstappen te zetten.  

Like de Facebookpagina om op de hoogte te blijven.

Delen