Parijse prijs voor Mees Peijnenburg

Gepubliceerd op

'Geen koningen in ons bloed' van Filmacademie alumnus Mees Peijnenburg (lichting 2013) heeft in Parijs de publieksprijs van het Festival Silhouette gewonnen.

'Geen koningen in ons bloed' van Filmacademie alumnus Mees Peijnenburg (regie fictie, lichting 2013) heeft in Parijs de publieksprijs van het Festival Silhouette gewonnen in de categorie International Short Film.

Over 'Geen koningen in ons bloed'Tomas (17) en zijn zus Naomi (15) groeien op in het jeugdzorg traject. Zwervend tussen diverse pleeggezinnen en jeugdtehuizen komen ze tot de conclusie dat ze niet geboren zijn voor de liefde. Koningen zullen ze niet worden, maar als broer en zus hebben ze elkaar.

'Geen Koningen In Ons Bloed' kwam tot stand in het kader van 'One Night Stand X' met steun van Mediafonds, Nederlands Filmfonds en CobO. De film is geproduceerd door Pupkin Film en VPRO.

Delen