Een Master in film volgen? Kom naar de informatieavond

Gepubliceerd op

De Master of Film van de Nederlandse Filmacademie is een opleiding waarin de focus ligt op artistiek onderzoek in en door middel van film. De opleiding biedt een kleine groep studenten de mogelijkheid voor verdere persoonlijke en professionele ontwikkeling binnen een veeleisende en internationaal georiënteerde omgeving.

 

De opleiding duurt twee jaar en is bedoeld voor eigenzinnige en talentvolle studenten die al een bacheloropleiding achter de rug hebben of onderzoekers uit binnen- of buitenalnd. Dat kan een filmopleiding zijn, maar ook een beeldende kunst-, theater of een mediaopleiding. Enige jaren werkervaring is een vereiste. 

In de komende maanden organiseren we een drietal informatieavonden voor studenten die geïnteresseerd zijn in het programma van de Master of Film. Twee van deze avonden worden live events. De derde informatieavond wordt gehost tijdens een Q&A op Facebook op 2 december 2017.

Wat kun je verwachten tijdens de live events? 

Mieke Bernink (lector Master of Film) vertelt je meer over de inhoud van het Master of Film programma. Daarnaast gaat ze ook dieper in op de aanmeldings- en toelatingsprocedure. Na deze presentatie is er uiteraard ruimte voor vragen. Na afloop organiseren we een netwerkborrel waarbij je het team, een aantal van onze huidige studenten en verschillende alumni kunt ontmoeten. 

Donderdag 27 oktober 2016
19:30 Welkom door Mieke Bernink
20:00 Vragen
20:30 Netwerkborrel
21:30 Eind

Meld je hier aan voor 27 oktober

Woensdag 30 november 2016
19:30 Welkom door Mieke Bernink
20:00 Vragen
20:30 Netwerkborrel
21:30 Eind

Meld je hier aan voor 30 november

Delen