Reliqua. Alumna Kaoi Yiu genomineerd voor de Eindwerkprijs 2016

Reliqua van Kaoi Yui (alumna Reinwardt Academie)

Gepubliceerd op

Kaoi Yiu: "Van oudsher is het sieraad een universele vorm van decoratie. De traditie zette zich eeuwenlang door, tot er een omkering kwam in de jaren zestig. Met de opkomst van een nieuwe generatie onafhankelijke sieradenmakers, veranderde ook de definiëring van sieraden. Deze nieuwe generatie wilde zich kostte wat het kost loswringen van oude conventies."

Kaoi Yiu: "Van oudsher is het sieraad een universele vorm van decoratie. De traditie zette zich eeuwenlang door, tot er een omkering kwam in de jaren zestig. Met de opkomst van een nieuwe generatie onafhankelijke sieradenmakers, veranderde ook de definiëring van sieraden. Deze nieuwe generatie wild zich kostte wat het kost loswringen van oude conventies."

Kaoi maakt ook kans op de publieksprijs ad eu 1000. Breng je stem uit!

Meer informatie:
http://www.ahk.nl/eindwerkprijs/2016/reliqua/
www.ahk.nl/reinwardt/lichting/2016/student/kaoi-yiu/

Delen