Catalogus met afstudeerwerk 2015-2016 is verschenen

Gepubliceerd op

De afstudeercatalogus 'Graduation Projects 2015-2016' is verschenen. Deze Engelstalige digitale uitgave bevat een bundeling van alle afstudeerprojecten van de masterstudenten Architectuur, Stedenbouw en Landschapsarchitectuur in het afgelopen studiejaar.


Graduation Projects 2015-2016 bevat het afstudeerwerk van 19 afstudeerders van de masters Architectuur, Stedenbouw en Landschapsarchitectuur. Hiervan zijn tijdens de Graduation Show 2016 vier afgestudeerden genomineerd voor deelname aan Archiprix 2017. Dit zijn Michael van Bergen, Ramon Scharff, Sweder Spanjer en Hans Maarten Wikkerink - allen afgestudeerd aan de master Architectuur.

Floris Alkemade, Rijksbouwmeester en lector Architectuur aan de Academie die optrad als visiting critic, schreef een inleidend essay. 'Dit jaar tonen de afstudeerprojecten een heleboel veelbelovende tekenen,' schrijft Alkemade. 'De aandacht voor verbindingen, de gemeenschappen en de natuur is hoopvol. De toekomst ziet er weer rooskleurig uit.'

De catalogus kan als PDF worden gedownload en is geschikt om als printing-on-demand-exemplaar te worden besteld bij bijvoorbeeld Peecho.com of Blurb.com. In de Academiebibliotheek is een hardcover exemplaar verkrijgbaar voor €15,-.

Delen