Intreerede Artist in Residence Jeroen Musch

Gepubliceerd op

Van maandagavond 16 januari tot en met vrijdag 27 januari 2017 vindt aan de Academie van Bouwkunst de Winter School plaats, een verplicht studieonderdeel voor de eerste-, tweede- en derdejaarsstudenten Architectuur, Stedenbouw en Landschapsarchitectuur.


Tijdens de Winter School wordt in competitieverband gewerkt aan een vakgebied- en grensoverschrijdende bijzondere opgave. Daarnaast is het doel en de uitdaging als interdisciplinair team zelfstandig te werken. Inspirator en inhoudelijk vormgever van deze Winter School is Jeroen Musch, fotograaf en Artist in Residence in het studiejaar 2016-2017.

De kick-off en entreelezing van Jeroen Musch vinden plaats op maandag 16 januari 2017, start 19.30 uur, in Pakhuis de Zwijger, Piet Heinkade 179 in Amsterdam.

De toegang is gratis. Voertaal: Engels.

Delen