Nieuwe roman van Els Launspach, docent opleiding Theaterdocent

Gepubliceerd op

Onlangs is de nieuwe roman verschenen van ATD-docent Els Launspach. Maîtresse van Oranje is een intrigerende roman over een cruciaal moment in de geschiedenis van ons latere koningshuis. Het verhaal speelt zich af in Den Haag, in één week, eind maart 1625.

Onlangs is de nieuwe roman verschenen van ATD-docent Els Launspach.

Maîtresse van Oranje is een intrigerende roman over een cruciaal moment in de geschiedenis van ons latere koningshuis. Het verhaal speelt zich af in Den Haag, in één week, eind maart 1625.

Van Els Launspach verscheen eerder de historische roman Messire over Richard III van Shakespeare, en de hedendaagse roman Jonker waarin de ‘politionele acties’ in voormalig Nederlands-Indië decennia later leiden tot een familieconflict.

 


Els Launspach geeft les over de Griekse tragedie en Shakespeare aan de opleiding Theaterdocent.

Delen