Master Kunsteducatie organiseert ‘CKV verdiept’: nascholingscursus voor docenten kunstvakken

Gepubliceerd op

In het schooljaar 2017-2018 wordt het nieuwe CKV-programma voor havo en vwo geïmplementeerd. Ben jij daar al klaar voor? Deze nascholingscursus, ontwikkeld door de master Kunsteducatie helpt je aan de benodigde informatie. De cursus is bedoeld voor docenten kunstvakken havo/vwo en medewerkers kunsteducatie bij culturele instellingen.

Na de cursus:

  • heb je informatie over het nieuwe CKV-programma: toelichting op alle domeinen, verschil havo-vwo, verbinden domeinen, verdeling studielast, dossier en financiering. Er is extra aandacht voor de thema's in domein B (verbreden);
  • zie je de mogelijkheden en kansen van het nieuwe CKV-programma voor docenten en educatiemedewerkers;
  • heb je deelgenomen aan discussie en visievorming met betrekking tot je eigen invulling van het programma;
  • weet je meer over domein C (verdiepen): hoe kun je leerlingen onderzoek laten doen, waarom en waarnaar? Je doet ervaring op met onderzoeksmethodieken en bent gaan zien welke bij jou en jouw onderwijs passen;
  • heb je gewerkt aan een beoordelingsinstrument;
  • heb je deelgenomen aan de uitwisseling van producten die tijdens de cursus zijn ontwikkeld en reflectie daarop.

Data: zaterdag 25 maart en zaterdag 1 juli 2017, 10.00-16.30 uur
Locatie: Waterlooplein 211-213, Amsterdam
Kosten: € 650
Aanmelden & meer informatie

Delen