Nieuwe generatie operamakers presenteert Opera Forward Festival

Gepubliceerd op

Van 18 tot en met 31 maart 2017 kun je het Opera Forward Festival (OFF) van De Nationale Opera bijwonen. Met toonaangevend nieuw werk en een volgende generatie kunstenaars verkent OFF de toekomst van de opera. Studenten van de Academie voor Theater en Dans, de Nederlandse Filmacademie, het Conservatorium van Amsterdam, andere conservatoria, de Rietveld Academie en de UvA komen samen om hun droom te realiseren: opera maken.

Van 18 tot en met 31 maart 2017 kun je het Opera Forward Festival (OFF) van De Nationale Opera bijwonen. Met toonaangevend nieuw werk en een volgende generatie kunstenaars verkent OFF de toekomst van de opera. Studenten van de Academie voor Theater en Dans, de Nederlandse Filmacademie, het Conservatorium van Amsterdam, andere conservatoria, de Rietveld Academie en de UvA komen samen om hun droom te realiseren: opera maken.

OFF bestaat uit opera’s en een uitgebreid programma rondom nieuwe kunsten en ideeën. Er zijn lezingen, debatten en dj's. Voor studenten, CJP-houders en jongeren tot 35 jaar gelden speciale gereduceerde tarieven.

Programma
Data: 18 t/m 31 maart 2017
Locatie: Het Nationale Opera en Ballet, Amstel 3, Amsterdam

Website Opera Forward Festival

Delen