Phaedra: nog te zien tot 4 februari!

Gepubliceerd op

Phaedra heeft hartstochtelijke gevoelens voor haar stiefzoon Hippolytus. In de jarenlange afwezigheid van haar man Theseus groeit dit folterend verlangen. Phaedra weet haar hartstocht niet langer te beteugelen. Een afstudeervoorstelling van Marije Schnabel (Regie Opleiding) en Maartje Prins (Opleiding Scenografie).

Phaedra heeft hartstochtelijke gevoelens voor haar stiefzoon Hippolytus. In de jarenlange afwezigheid van haar man Theseus groeit dit folterend verlangen. Phaedra weet haar hartstocht niet langer te beteugelen. Een afstudeervoorstelling van Marije Schnabel (Regie Opleiding) en Maartje Prins (Opleiding Scenografie).

Phaedra is een Grieks Mythologisch stuk geschreven door Seneca. In deze bewerking door Marije Schnabel (Regie 4) in samenwerking met Eva Jansen Manenschijn zien wij het stuk opgevoerd in een prachtig decor van Anouk van Kolfschoten met waanzinnige kostuums van Maartje Prins (Scenografie 4). Dit is een afstudeervoorstelling die je niet mag missen!

De voorstelling duurt 1 uur en 10 minuten.

U kunt online kaarten bestellen. Klik op de datum van uw keuze en volg de instructies.

di 31 jan 20:00
wo 1 feb 20:00
do 2 feb 20:00
vr 3 feb 20:00
za 4 feb 20:00

Academie voor Theater en Dans, Jodenbreestraat 3, Amsterdam

Delen