Aidan Mikdad wederom naar Verbier Festival Academie

Gepubliceerd op


Aidan Mikdad (15) is voor het tweede jaar op rij uitgenodigd om deel te nemen aan de Verbier Festival Academie. De academie maakt deel uit van het Verbier Festival dat van 18 juli t/m 7 augustus 2017 gehouden wordt in Zwitserland. Aidan zal masterclasses volgen bij Sergei Babayan, Andras Schiff en Ferenc Rados. Ook geeft hij er een solorecital en een kamermuziekconcert. Vorig jaar ontving Aidan de Tabor Foundation Piano Award van het Verbier Festival, een erkenning van zijn potentie en beloftevolle toekomst.

Aidan studeert in het eerste jaar van de bacheloropleiding aan het Conservatorium van Amsterdam. Vorig jaar won hij de eerste prijs op het internationale concours Premio internazionale pianistico ‘A. Scriabin’ voor pianisten t/m 35 jaar, waar hij met afstand de jongste deelnemer was.

Meer informatie

Delen