Eervolle vermelding voor afstudeerproject Hans Maarten Wikkerink in New York

Gepubliceerd op

Het afstudeerproject ‘Marcy Houses’ van alumnus Hans Maarten Wikkerink heeft een eervolle vermelding gekregen in de internationale competitie ‘New York Affordable Housing Challenge’, georganiseerd door Beebreeders en New York Build 2017 expo.

Uit ruim 250 inzendingen zijn 9 winnaars geselecteerd. Zes ingezonden projecten kregen een eervolle vermelding, waaronder het project Marcy Houses van alumnus Hans Maarten Wikkerink. Hans Maarten Wikkerink (36) woont en werkt in New York. In 2016 studeerde hij af aan de masteropleiding Architectuur van de Academie van Bouwkunst. Eerder sleepte hij met zijn afstudeerproject een nominatie in de wacht voor deelname aan Archiprix 2017, de prestigieuze prijs voor afstuderend talent van de Nederlandse ontwerpopleidingen. De Archiprix zal in juni worden uitgereikt in de voormalige koepelgevangenis in Haarlem. 

Delen